Visste ni detta om mig?

♥ Jag egentligen är blond, som liten var jag extremt blond, håret mörknade tyvärr när jag blev äldre och enligt mig blev det mer och mer råttfärgad. Därför sitter jag här idag som brunett som flera, flera år tillbaka. 

♥ Jag har aldrig haft en egen häst, ingen foderhäst eller något sådant. Ändå har jag haft möjligheten att få rida många olika hästar, flera gånger som medryttare och det är jag otroligt tacksam över. Att jag skulle kunna få en egen häst har liksom aldrig funnits på kartan och det är tack vare detta som jag ändå kunnat utvecklas mycket som ryttare genom att få rida fler än en gång i veckan. 

♥ Jag måste säga att jag har relativt lätt för mig i skolan. Känslan över att jag MÅSTE ha ett x-antal MVG eller högsta betyg på alla prov. Det är nog därför jag ändå har haft så bra betyg som jag har haft och även har. 

♥ Hopprädd skulle jag inte säga att jag har varit, mer höjdrädd. Att hoppa över 70 cm var för något år sedan otroligt högt och något jag sällan gjorde. Hästen som hjälpte mig med det var Casper, med honom hoppade jag över 1 meter och det kändes ändå inte så jättehögt. Numera är jag kvar i det tänket och det är väldigt skönt. 
| | Kommentera |
Upp